Як відновити видалені дані з iCloud
Видалені з iPhone або iPAD дані — це ще не привід для засмучення. Неважливо, випадково Ви видалили дані чи навмисно. Головне — у вас є 30 днів на їх відновлення з iCloud.
Саме стільки часу вони зберігатимуться на серверах Apple. Однак опція відновлення даних знаходиться не на найвиднішому місці, тому давайте знайдемо цю приховану функцію та розберемо по пунктах, як відновлювати ті чи інші дані.
Для того, щоб отримати доступ до меню відновлення, виконуємо такі дії:
- запускаємо браузер і переходимо на сторінкуiCloud;
- вводимо свій Apple ID, пароль і підтверджуємо вхід;
- заходимо в налаштування;
- гортаємо сторінку до самого низу, поки на очі не потрапить напис «Додаткові» — саме тут знаходяться потрібні нам засоби відновлення.
![]()

Відновлення файлів з iCloud
Вибравши розділ «Відновлення файлів», перед нами відобразиться перелік усіх файлів, які були видалені протягом останнього місяця. Можна вибрати всі файли, натиснувши кнопку «Вибрати все», або встановити прапорці біля тих, які потрібно відновити. Після натискання кнопки «Відновити файли» всі вибрані об’єкти буде відновлено на свої місця, у ті папки, з яких їх було видалено.
![]()
Відновлення контактів
У розділі «Відновити контакти» ви можете вибрати один з архівів, які Apple створює в автоматичному режимі. Для відновлення просто вибираємо потрібний архів і натискаємо «Відновити». Важливо врахувати — під час відновлення архіву контактів усі Ваші поточні контакти буде замінено на контакти з архіву. Але й це не проблема — у процесі відновлення автоматично створюється архів поточної записної книжки, тож у разі відновлення неправильного архіву завжди все можна повернути, як було. Відновлення окремого контакту, на жаль, не передбачено.
![]()
Відновлення календарів і нагадувань
Apple створює резервні копії календарів і нагадувань, за аналогією з даними контактів — кожні три дні. Тому й процес відновлення абсолютно ідентичний попередньому. Під час відновлення з архіву всі поточні події буде замінено, і всі учасники отримають нові запрошення. Усі відомості у спільному доступі також буде видалено.
Додати коментар